Hilkka ja Simo sanoivat tahdon Kirkkonummella viime lauantaina. Pari oli koristellut juhlapaikka Artallin tunnelmalliset yliset mm. romanttisin pitsiverhoin ja kukkasin, joten potrettikuvauspaikkaa ei tarvinnut arpoa. Potreteissakin mukana ollut parin suloinen Nuppu-tytär sai totaalisesti hurmattua kuvaajan, sen verran monta kuvaa neidistä löytyi muistikorteilta. Lisää kuvia häistä on pian esillä portfoliossa!

Hilkka, Simo ja Nuppu

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Emmi ja Ville saivat toisensa 14.6. Italian auringon alla pienessä Lericin kylässä. Vihkiminen vanhan linnan terassilla oli tietysti kirkkohäitä kuumempi kokemus, mutta maisemiltaan huikean upea. Vastaanotto jatkui italialaiseen tyyliin viidellä ruokalajilla. Koko häiden tarina on esillä portfoliossa!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Kuvaajan tilaaminen polttareihin on vielä Suomessa melko harvinaista, mutta ehdottomasti makustelemisen arvoinen idea. Ryhmä- ja toimintakuvat onnistuvat varmasti ja polttarikansion kokoaminen isosta kuvamäärästä on helppo homma – etenkin jos tilaa kuvaajalta valmiin kuvakirjan.

Olin äitienpäivän alla kuvaamassa entisen heppatytön polttareita aina aamiaiselta morsiussaunaan. Tässä hieman maistiaisia tallilta!

emmi_polttarit04

emmi_polttarit01

emmi_polttarit02

emmi_polttarit05

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail